Ledige stillinger i SteakeRiet

Er du vores nye kok?

Vi vil gerne finde en kok med en god personlighed, der er kreativ og dygtig til sit fag og har en postiv afsmittende energi, som kan bidrage til vores gode kollegaskab og sunde kultur i SteakeRiet.

Vi kan tilbyde:

En fleksibel arbejdsplan med 4-dages arbejdsuge

Fri hver anden weekend og hver søndag

Et udfordrende og attraktivt job, hvor du får ansvar og rigtig meget indflydelse på driften af restauranten.

Et kreativt og udviklende job, hvor du får lov at eksperimentere i køkkenet

Et fedt job i en hyggelig, populær og moderne restaurant, der har eksisteret i 15 år, hvor tingene fungerer rigtig godt og effektivt

En god kultur i et modent team, hvor vi også hygger os sammen udenfor arbejde bl.a. spiller vi fodbold, tager på udflugter og hygger os sammen efter service …

Skal du være en del af holdet, og lyder det som noget for dig, så send en ansøgning til line@steakeriet.dk

Vi takker på forhånd og glæder os til at høre fra dig!

Oksekød
Vi har efterhånden mange års erfaring i at arbejde med kød. Vores oksekød kommer hovedsagligt fra New Zealand og Australien, hvor kvæget har gået frit på græs hele livet.
Vi bruger kun det bedste, derfor er der kun få kvæg, der kan leve op til det kvalitetsniveau, vi ønsker.
De gode bøffer kommer fra en blanding af Angus og Hereford okser, der er kvalitetskød, som ikke har været udsat for hormoner eller antibiotika.
Det er ikke en hemmelighed, at vi er et hyggeligt spisested i Vejle med en klar holdning til råvarernes kvalitet, og for os betyder det ligeledes noget, at dyrene har haft det godt, inden de kommer til os.

Madfilosofi
Vores menukort er enkelt og ligetil med et lille udvalg, da det er alfa omega for os at servere friske råvarer til vores gæster. Det primære fokus ligger på det gode kød samt sæsonens rigtige råvarer, på denne måde fremkommer den bedste smag. Vores forretter og desserter er valgt udfra vores egne livretter, samt vores fortolkning af gode klassiskere, der frembringer nostalgi og gode minder. Vi tager udgangspunkt i årstidens friske og lokale råvarer, da det giver den bedste smag i retterne.
Vi kan godt lide at tage fat i gode klassikere som fx. carpaccio, bisque, kold rabarbersuppe, créme brûlèe… og så tilføre en masse velsmag, æstetik og raffinement til retten.

Råvarerne
Råvarerne vælges med stor omhu, og vi har løbende gode snakke med vores trofaste leverandører, som vi har samarbejdet med i mange år. Vi får dagligt de friske råvarer leveret fra slagteren, fiskehandleren den lokale grønthandler, ostehandler m.m.
Vi bruger kun bæredygtige fisk med 100% fokus på den rene råvare og den høje kvalitet uden at det går ud over miljøet eller fiskens velfærd.

En gulerod er ikke bare en gulerod ligesom en bøf ikke bare er en bøf….

Det hele handler om den rigtige kvalitet i råvarerne og om at gøre sig umage.
Ingen kompromisser herfra tak!